TV debuut Dienontwerp op Nederland1

Diana van Ophem maakt een Webbly website

In het programma Droom in uitvoering, dat wekelijks op Nederland 1 wordt uitgezonden, was Diana van Ophem (Dienontwerp.nl (http://www.dienontwerp.nl)) als vormgever in actie te zien. Zij maakt voor Geja Meppelink een huisstijl en website voor haar nieuwe Bed & Breakfast in Schagerbrug (http://www.benbdeovernachting.nl).
 
Geja Meppelink
Geja is een onderneemster uit Schagerbrug, die na een zware ziekte te hebben overwonnen, nu een Bed & Breakfast is gaan starten. In het TV programma Droom in uitvoering op Nederland 1 vertelt zij haar droom. En daaruit blijkt wel dat Geja een stoere ondernemende vrouw is en positief de wereld in kijkt. In het programma komt het maken van haar nieuwe huisstijl en website ook aan bod. En dat gebeurt bij Diana van Ophem (Dienontwerp, partner van Ziber (http://www.dienontwerp.nl)) te Schagerbrug.

Dien ontwerp
Geja komt bij Diana thuis om samen achter de Mac de vormgeving en huisstijl te bespreken. Klant en vormgever, samen aan de keukentafel. Korte lijnen! Overzichtelijk en helder. Diana maakt vervolgens met de Ziber software een nieuwe Webbly website voor Geja.

Duizenden bezoekers op website
Naar aanleiding van het programma kwamen er dezelfde avond tienduizenden pageviews op de Webbly website (http://www.webbly.nl) van Geja. Kortom Een hoop drukte rondom de sfeervolle Bed & Breakfast in Schagerbrug.

Geja, veel succes met jouw nieuwe onderneming en je website!

Het Ziber Team